SEO

Van click naar klant

Gebruik Google om je online zichtbaarheid te verbeteren en je omzet te verhogen.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is van cruciaal belang omdat het de online zichtbaarheid van jouw website verbetert. Dit wordt gedaan door de inhoud en structuur te optimaliseren, zodat zoekmachines zoals Google jouw site gemakkelijker kunnen vinden en hoger kunnen rangschikken. Dit zal meer gratis, organisch verkeer aantrekken, wat kan resulteren in een groter klantenbestand, een hogere naamsbekendheid en meer omzet.

Mijn aanpak

Ik werk aan het vergroten van jouw online zichtbaarheid. Mijn focus ligt op het aantrekken van klanten en duurzame groei. Ik monitor en rapporteer regelmatig om jouw online succes te waarborgen. Ideaal dus voor het verwezenlijken van je groeiambities.

Mijn aanpak bestaat uit:

  • SEO-audit: Ik begin met een grondige audit van jouw huidige websiteprestaties, waarbij ik technische problemen identificeer en optimalisatiemogelijkheden ontdek.
  • Zoekwoordenonderzoek: Ik voer uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit om relevante zoektermen te identificeren die passen bij jouw niche en doelgroep.
  • On-page optimalisatie: Ik optimaliseer de titels, meta-beschrijvingen en interne links van jouw website om deze aantrekkelijker te maken voor zowel zoekmachines als websitebezoekers.
  • Technische SEO: Ik werk aan het verbeteren van technische aspecten van jouw website, zoals laadsnelheid en mobiele responsiviteit, om de gebruikerservaring te optimaliseren en zoekmachines tevreden te stellen.
  • Lokale SEO: Voor lokale bedrijven zal ik jouw Google Mijn Bedrijf-vermelding en lokale vermeldingen optimaliseren om je online aanwezigheid in jouw regio te versterken.
  • Linkbuilding: Ik zal hoogwaardige backlinks opbouwen en outreach-campagnes uitvoeren om de autoriteit en betrouwbaarheid van jouw website te vergroten.
  • Monitoring en rapportage: Ik blijf voortdurend de zoekposities volgen en lever regelmatig prestatierapporten, inclusief inzichten en aanbevelingen voor verdere optimalisatie.

Vertrouwd door

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

SEO is een langetermijnstrategie en de tijd om resultaten te zien kan variëren. Over het algemeen kan het enkele maanden duren voordat de verbeteringen in zoekresultaten en verkeer merkbaar zijn. Het is belangrijk om dit maandelijks te blijven optimaliseren.

De kosten van SEO-diensten variëren op basis van de omvang van de website. Het is verstandig om een aanbod op maat aan te vragen.

Hoewel sommige basis-SEO-taken zelf kunnen worden uitgevoerd, kan professionele hulp vaak leiden tot betere resultaten en een efficiënter gebruik van middelen.

Nee, zoekmachines hanteren complexe algoritmes en er zijn geen garanties voor een toppositie. Een goede SEO-strategie kan je echter helpen om je positie te verbeteren en concurrentievoordeel te behalen.

Tijd voor actie!

Wil je nieuwe klanten aantrekken en je online vindbaarheid verbeteren? Laat mij je helpen. Neem contact op voor een aanbod op maat!