Marketingoplossingen voor jouw bedrijf

Our Services

Dienstenaanbod

Neem een kijkje hieronder om meer te weten te komen over mijn dienstenaanbod en hoe ik jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Ik help je duurzame, hoge rankings in zoekmachines zoals Google te bereiken door optimalisatie van de inhoud, technische aspecten, structuur en links van je website.

Social media beheer

Ik beheer je social media content om interactie en betrokkenheid te stimuleren, sterke relaties met je doelgroep op te bouwen en je online zichtbaarheid te vergroten.

Google Ads

Ik beheer je Google Ads-campagnes om jouw doelen te bereiken, zoals het verhogen van verkoop, het genereren van leads of het vergroten van merkbekendheid. Dit doe ik door nauwkeurige targeting en effectieve strategieën.

Copywriting

Ik schrijf overtuigende teksten die ontworpen zijn om jouw doelgroep aan te zetten tot actie, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van informatie.

Faq

Veelgestelde vragen

Ontdek meer over mijn diensten, werkwijze en expertise.

Mijn kernspecialiteiten zijn SEO, Google Ads, social media beheer, copywriting en websites bouwen in WordPress. Deze vijf gebieden combineer ik om een samenhangende strategie te vormen die de zichtbaarheid, betrokkenheid en conversies van jouw merk maximaliseert.

Ik investeer continu in mijn professionele ontwikkeling door cursussen te volgen, certificeringen te behalen en deel te nemen aan branchegerelateerde evenementen. Dit helpt me om de laatste technieken en tools toe te passen in mijn werk.

Als freelancer bied ik een persoonlijkere service, met directe communicatie en flexibiliteit. Dit betekent dat ik snel kan inspelen op jouw behoeften en veranderingen, wat vaak leidt tot snellere implementatie en aanpassingen van strategieën. Als freelancer hanteer ik tarieven die lager liggen dan die van marketingbureaus.

Mijn standaard uurtarief voor mijn diensten is €40 exclusief btw.

We kunnen dan een vrijblijvend gesprek plannen om jouw behoeften te bespreken en te kijken hoe ik het beste kan helpen. Klik hier om contact op te nemen.

Tevreden klanten
0 +
Logo Tourismjobs.nl
Logo Horecagids.nl
Logo Andersdoen Administratie
Logo Trizo

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.